Tentang Kami

pager ganda-kawat

HeBei YiTongHang Trading Co, Ltd mangrupikeun produsén khusus sareng eksportir kawat bolong dina spésifikasi anu béda. produk kami kaasup dilas kawat bolong, héksagonal kawat netting, sahadé netting, Fiberglass bolong, plastik netting, Galvanized pasagi kawat bolong, layar Jandela, Chain link pager, stainless steel kawat bolong, dimekarkeun bolong, Euro pager, Post jangkar, Gerbang jeung panel, Gabion, agul kawat barbed jsb Urang ogé bisa nyieun produk nurutkeun sarat konsumén.

Sagedengeun ti eta, parusahaan urang ogé nungkulan di ékspor kawat beusi Galvanized, PVC coated kawat, kawat Barbed, sagala jinis paku umum, paku beton, roofing aspal minyak bumi, Brushes, produk beusi tuang. Parabot jeung alat-alat Pertanian jeung sagala rupa bubu sato.

pager ganda-kawat

Baja Hook

HeBei YiTongHang Trading Co, Ltd mangrupikeun produsén khusus sareng eksportir kawat bolong dina spésifikasi anu béda. produk kami kaasup dilas kawat bolong, héksagonal kawat netting, sahadé netting, Fiberglass bolong, plastik netting, Galvanized pasagi kawat bolong, layar Jandela, Chain link pager, stainless steel kawat bolong, dimekarkeun bolong, Euro pager, Post jangkar, Gerbang jeung panel, Gabion, agul kawat barbed jsb Urang ogé bisa nyieun produk nurutkeun sarat konsumén.

Sagedengeun ti eta, parusahaan urang ogé nungkulan di ékspor kawat beusi Galvanized, PVC coated kawat, kawat Barbed, sagala jinis paku umum, paku beton, roofing aspal minyak bumi, Brushes, produk beusi tuang. Parabot jeung alat-alat Pertanian jeung sagala rupa bubu sato.

Baja Hook

Layar pager

Perusahaan kami Hebei Yitonghang Trading Co., Ltd. nyaéta produsén profésional sareng eksportir jaring teduh, layar teduh, jaring parancah, jaring zaitun, jaring pager, jaring penahan angin, jaring paintball, layar balkon, layar tirai, jaring manuk, jaring anti rumput. net, anti hujan es net jsb.Based on kualitas dipercaya, téhnologi design alus, alat-alat canggih tur layanan pangalusna, produk urang pohara populér di Wétan Tengah, Asia Tenggara, Eropa, Australia, Amérika Kidul, Afrika, Hong Kong, Taiwan jsb. Ngaliwatan usaha kontinyu urang, produk urang ngarasakeun pamor tinggi diantara konsumén heubeul.

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan anu dioténtikasi tina ISO9001. Urang warmly ngabagéakeun klien anyar & biasa datang ngobrol bisnis dina dasar saling mangpaat tur gawé babarengan ramah, sarta ngadegkeun ramah jangka panjang ...

Layar pager

Layar Balkon

Perusahaan kami Hebei Yitonghang Trading Co., Ltd. nyaéta produsén profésional sareng eksportir jaring teduh, layar teduh, jaring parancah, jaring zaitun, jaring pager, jaring penahan angin, jaring paintball, layar balkon, layar tirai, jaring manuk, jaring anti rumput. net, anti hujan es net jsb.Based on kualitas dipercaya, téhnologi design alus, alat-alat canggih tur layanan pangalusna, produk urang pohara populér di Wétan Tengah, Asia Tenggara, Eropa, Australia, Amérika Kidul, Afrika, Hong Kong, Taiwan jsb. Ngaliwatan usaha kontinyu urang, produk urang ngarasakeun pamor tinggi diantara konsumén heubeul.

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan anu dioténtikasi tina ISO9001. Urang warmly ngabagéakeun klien anyar & biasa datang ngobrol bisnis dina dasar saling mangpaat tur gawé babarengan ramah, sarta ngadegkeun ramah jangka panjang ...

Layar Balkon

Euro-panel

HeBei YiTongHang Trading Co, Ltd mangrupikeun produsén khusus sareng eksportir kawat bolong dina spésifikasi anu béda. produk kami kaasup dilas kawat bolong, héksagonal kawat netting, sahadé netting, Fiberglass bolong, plastik netting, Galvanized pasagi kawat bolong, layar Jandela, Chain link pager, stainless steel kawat bolong, dimekarkeun bolong, Euro pager, Post jangkar, Gerbang jeung panel, Gabion, agul kawat barbed jsb Urang ogé bisa nyieun produk nurutkeun sarat konsumén.

Sagedengeun ti eta, parusahaan urang ogé nungkulan di ékspor kawat beusi Galvanized, PVC coated kawat, kawat Barbed, sagala jinis paku umum, paku beton, roofing aspal minyak bumi, Brushes, produk beusi tuang. Parabot jeung alat-alat Pertanian jeung sagala rupa bubu sato.

Euro-panel

Inquiry Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan anu dioténtikasi tina ISO9001.
Ngadamel produk kualitas luhur mangrupikeun prinsip anu urang patuh sepanjang waktos.
YITONGHANG