Rreth nesh

double-teli-gardh

HeBei YiTongHang Trading Co, Ltd, është një prodhues dhe eksportues i rrjetë teli në specifika të ndryshme. Produktet tona përfshijnë ngjitur rrjetë teli, tela gjashtëkëndor tyl, Shade tyl, tekstil me fije qelqi rrjetë, tyl plastike, galvanizuar rrjetë teli katror, ​​ekran dritare, Lidhje zinxhir gardh, rrjetë Stainless Steel Wire, rrjetë zgjeruar, gardh Euro, Post spirancë, Gate dhe panel, xhiro, tela me gjemba rroje etj Ne gjithashtu mund të produkteve sipas kërkesave të konsumatorëve.

Përveç kësaj, kompania jonë gjithashtu të merren në eksportin e teli hekuri i galvanizuar, tela PVC veshura, tela me gjemba, të gjitha llojet e thonjve të përbashkët, thonjtë beton, asfalt Petroleum mbulim, Brushes, produkte hekuri. Mjetet dhe zbaton bujqësore dhe të gjitha llojet e kafshëve kurth.

double-teli-gardh

Hook çeliku

HeBei YiTongHang Trading Co, Ltd, është një prodhues dhe eksportues i rrjetë teli në specifika të ndryshme. Produktet tona përfshijnë ngjitur rrjetë teli, tela gjashtëkëndor tyl, Shade tyl, tekstil me fije qelqi rrjetë, tyl plastike, galvanizuar rrjetë teli katror, ​​ekran dritare, Lidhje zinxhir gardh, rrjetë Stainless Steel Wire, rrjetë zgjeruar, gardh Euro, Post spirancë, Gate dhe panel, xhiro, tela me gjemba rroje etj Ne gjithashtu mund të produkteve sipas kërkesave të konsumatorëve.

Përveç kësaj, kompania jonë gjithashtu të merren në eksportin e teli hekuri i galvanizuar, tela PVC veshura, tela me gjemba, të gjitha llojet e thonjve të përbashkët, thonjtë beton, asfalt Petroleum mbulim, Brushes, produkte hekuri. Mjetet dhe zbaton bujqësore dhe të gjitha llojet e kafshëve kurth.

Hook çeliku

Ekrani i gardhit

Kompania jonë Hebei Yitonghang Trading Co, Ltd, është një prodhues profesional dhe eksportues i neto hije, hije lundrojnë, neto skela, neto ulliri, neto gardh, neto strehë kundër erës, neto paintball, ekran ballkon, ekran perde, neto zog, anti-duhan net, net anti-breshër etc.Based në cilësi të besueshme, teknologji të mirë të projektimit, pajisje të përparuara dhe shërbim të mirë, produktet tona janë shumë të popullarizuara në Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore, Evropë, Australi, Amerikën e Jugut, Afrikë, Hong Kong, Tajvan etj nëpërmjet përpjekjeve tona të vazhdueshme, produktet tona të gëzojnë prestigj të lartë në mesin e konsumatorëve të vjetër.

Kompania jonë është një ndërmarrje e vërtetuar të ISO9001. Ne mirëpresim ngrohtësisht klientë të rinj dhe të rregullt që do të vijnë për të folur të biznesit mbi bazën e reciprokisht përfitimeve dhe bashkëpunimit miqësor, dhe për të krijuar afat-gjatë miqësore ...

Ekrani i gardhit

ballkon Screen

Kompania jonë Hebei Yitonghang Trading Co, Ltd, është një prodhues profesional dhe eksportues i neto hije, hije lundrojnë, neto skela, neto ulliri, neto gardh, neto strehë kundër erës, neto paintball, ekran ballkon, ekran perde, neto zog, anti-duhan net, net anti-breshër etc.Based në cilësi të besueshme, teknologji të mirë të projektimit, pajisje të përparuara dhe shërbim të mirë, produktet tona janë shumë të popullarizuara në Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore, Evropë, Australi, Amerikën e Jugut, Afrikë, Hong Kong, Tajvan etj nëpërmjet përpjekjeve tona të vazhdueshme, produktet tona të gëzojnë prestigj të lartë në mesin e konsumatorëve të vjetër.

Kompania jonë është një ndërmarrje e vërtetuar të ISO9001. Ne mirëpresim ngrohtësisht klientë të rinj dhe të rregullt që do të vijnë për të folur të biznesit mbi bazën e reciprokisht përfitimeve dhe bashkëpunimit miqësor, dhe për të krijuar afat-gjatë miqësore ...

ballkon Screen

Euro-paneli

HeBei YiTongHang Trading Co, Ltd, është një prodhues dhe eksportues i rrjetë teli në specifika të ndryshme. Produktet tona përfshijnë ngjitur rrjetë teli, tela gjashtëkëndor tyl, Shade tyl, tekstil me fije qelqi rrjetë, tyl plastike, galvanizuar rrjetë teli katror, ​​ekran dritare, Lidhje zinxhir gardh, rrjetë Stainless Steel Wire, rrjetë zgjeruar, gardh Euro, Post spirancë, Gate dhe panel, xhiro, tela me gjemba rroje etj Ne gjithashtu mund të produkteve sipas kërkesave të konsumatorëve.

Përveç kësaj, kompania jonë gjithashtu të merren në eksportin e teli hekuri i galvanizuar, tela PVC veshura, tela me gjemba, të gjitha llojet e thonjve të përbashkët, thonjtë beton, asfalt Petroleum mbulim, Brushes, produkte hekuri. Mjetet dhe zbaton bujqësore dhe të gjitha llojet e kafshëve kurth.

Euro-paneli

Hetim Për çmimore

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
Kompania jonë është një ndërmarrje e vërtetuar e ISO9001.
Bërja e produkteve me cilësi të lartë është parimi që ne kemi respektuar gjatë gjithë kohës.
YITONGHANG