за нас

двојно жица ограда

Хебеј YiTongHang тргување копродукции, Ltd е стручно производител и извозник на жица мрежа во различни спецификации. Нашите производи вклучуваат заварени жица решетката, хексагонални жица пребивање, сенка пребивање, фиберглас мрежа, пластични пребивање, поцинковани плоштадот жица мрежа, прозорец на екранот, алка во синџирот ограда, челична жица нерѓосувачки решетката, проширена мрежа, евро ограда, пост сидро, портата и панел, габион, брич, бодликава жица и сл Ние, исто така, може да направи производи во согласност со барањата на клиентите.

Освен тоа, нашата компанија, исто така се занимаваат со извоз на поцинкована железо жица, ПВЦ обложени жица, бодликава жица, сите видови на заеднички ноктите, бетонски клинци, нафта асфалт кров, четки, леано железо. Алатки и земјоделски спроведува и сите видови на животни стапица.

двојно жица ограда

челик кука

Хебеј YiTongHang тргување копродукции, Ltd е стручно производител и извозник на жица мрежа во различни спецификации. Нашите производи вклучуваат заварени жица решетката, хексагонални жица пребивање, сенка пребивање, фиберглас мрежа, пластични пребивање, поцинковани плоштадот жица мрежа, прозорец на екранот, алка во синџирот ограда, челична жица нерѓосувачки решетката, проширена мрежа, евро ограда, пост сидро, портата и панел, габион, брич, бодликава жица и сл Ние, исто така, може да направи производи во согласност со барањата на клиентите.

Освен тоа, нашата компанија, исто така се занимаваат со извоз на поцинкована железо жица, ПВЦ обложени жица, бодликава жица, сите видови на заеднички ноктите, бетонски клинци, нафта асфалт кров, четки, леано железо. Алатки и земјоделски спроведува и сите видови на животни стапица.

челик кука

ограда екран

Нашата компанија Хебеј Yitonghang тргување копродукции, Ltd е професионална производител и извозник на сенка нет, сенка плови, скеле нет, маслиново нет, оградата мрежа, Windbreak нет, МакБаскет нето, балкон екран, екранот завеса, птица нет, анти-плевел нето, анти-град нето etc.Based на сигурен квалитет, добар дизајн технологија, современа опрема и најдобра услуга, нашите производи се многу популарни на Средниот Исток, Југоисточна Азија, Европа, Австралија, Јужна Америка, Африка, Хонг Конг, Тајван итн преку нашите постојани напори, нашите производи уживаат висок углед меѓу стари клиенти.

Нашата компанија е логиран претпријатие на ISO9001. Им посакуваме топло добредојде на нови и редовни клиенти да дојдат да разговараат бизнис врз основа на заемно бенефиции и пријателска соработка, и да се воспостави долгорочна пријателски ...

ограда екран

балкон екран

Нашата компанија Хебеј Yitonghang тргување копродукции, Ltd е професионална производител и извозник на сенка нет, сенка плови, скеле нет, маслиново нет, оградата мрежа, Windbreak нет, МакБаскет нето, балкон екран, екранот завеса, птица нет, анти-плевел нето, анти-град нето etc.Based на сигурен квалитет, добар дизајн технологија, современа опрема и најдобра услуга, нашите производи се многу популарни на Средниот Исток, Југоисточна Азија, Европа, Австралија, Јужна Америка, Африка, Хонг Конг, Тајван итн преку нашите постојани напори, нашите производи уживаат висок углед меѓу стари клиенти.

Нашата компанија е логиран претпријатие на ISO9001. Им посакуваме топло добредојде на нови и редовни клиенти да дојдат да разговараат бизнис врз основа на заемно бенефиции и пријателска соработка, и да се воспостави долгорочна пријателски ...

балкон екран

Евро-панел

Хебеј YiTongHang тргување копродукции, Ltd е стручно производител и извозник на жица мрежа во различни спецификации. Нашите производи вклучуваат заварени жица решетката, хексагонални жица пребивање, сенка пребивање, фиберглас мрежа, пластични пребивање, поцинковани плоштадот жица мрежа, прозорец на екранот, алка во синџирот ограда, челична жица нерѓосувачки решетката, проширена мрежа, евро ограда, пост сидро, портата и панел, габион, брич, бодликава жица и сл Ние, исто така, може да направи производи во согласност со барањата на клиентите.

Освен тоа, нашата компанија, исто така се занимаваат со извоз на поцинкована железо жица, ПВЦ обложени жица, бодликава жица, сите видови на заеднички ноктите, бетонски клинци, нафта асфалт кров, четки, леано железо. Алатки и земјоделски спроведува и сите видови на животни стапица.

Евро-панел

Испраќам барање За Ценовникот

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.
Нашата компанија е автентицирано претпријатие на ISO9001.
Направете производи со висок квалитет е принципот со кој постојано се придржувавме.
ЈИТОНГАНГ